cazare in centrul statiunii predeal

Wiki Article



cazare predeal travelminit
Am fost un grup de four persoane, și a fost a doua oară cand am decis să ne cazăm aici. Apartamentele sunt mari, spatioase, curate. Paturile foarte confortabile, iar la 10 minute de mers găsiți cele mai bune restaurante din Predeal.

Located in the midst of the forest, 3.seven mi from the Clabucet ski slopes, this property attributes special tree residences and cottages with terraces and amazing mountain sights.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua facts in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele treatment l-au cucerit si pe George Enescu si treatment ...

Locatia Tremendous bună apartament super bun frumos și foarte curat recomand cu mare drag multumim gazdei

Fully unacceptable. It is a pity, mainly because there is beautiful surroundings, but the inability of the authorities to act causes it to be difficult to operate a traditional vacationer sector.

Anything was so affordable also what the caliber of the lodging. Limited wander to the city center and simply a stone's toss clear of the monastery and vezi detalii a few minutes push with the Peles Castle.

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, cazare predeal orizont amabilitatea personalului și multe altele.

Pensiune turistica situata in Predeal, este locul suitable atat pentru intalnirile despre Dumneavoastra de afaceri cat si pentru cei care doresc sa scape de agitatia orasului, sa se bucure de frumusetea naturii. Inconjurata de brazi ...

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

HOTEL CARPAT INN cazare august predeal se găsește în Azuga și oferă cazare de four stele, cu balcon privat. Proprietatea oferă un restaurant, precum și un bar, o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Multe dintre deviceăți NU takeă acest mod de plată la cazare. tichete de vacanta house legislatie despre noi GDPR termeni si conditii contact vezi tot Destinația:

Report this wiki page